våra tjänster

GARDEN EXPRESS*

Garden Express passar dig som själv gillar att vara involverad i den kreativa processen och inte har någonting emot att det kan vara litet stökigt och väldigt intensivt under dagen, med oss i din trädgård. Det passar även dig som vill få en anpassad trädgårdsdesign på kort tid, då en ganska stor del av processen komprimeras med den här tjänsten. Är du intresserad av våra tjänster men bor längre bort kan det vara ett utmärkt sätt att spara på onödigt resande.

Detta ingår i Garden express:

— Två trädgårdsarkitekter hos dig hela dagen
— Gestaltningsförslag – skissartad illustrationsplan
— Växter och material – förteckning
— Idékollage
— Innan vi går har vi en genomgång av gestaltningsförslaget

PRIS: 14 900 KR INKL MOMS*

* Priset gäller för trädgårdar upp till ca 1200 kvm och utan betydande höjdskillnader. Om din trädgård är mycket större eller mindre eller väldigt kuperad, kontakta oss gärna så hittar vi ett upplägg som passar dig.

TRÄDGÅRDSRÅDGIVNING

Osäker på paket? Det går självklart att enbart beställa ett hembesök d.v.s. trädgårdsrådgivning i din trädgård. Kostnaden för hembesöket dras bort från paketpriset om du sedan väljer att gå vidare med något av våra paket. Trädgårdsrådgivning kan också vara ett utmärkt val om du endast önskar litet tips och råd om en mindre del av din trädgård, eller önskar allmän inspiration. Vi ses då i din trädgård och går igenom dina frågeställningar/problemområden under ett par timmar. Du håller i pennan.

PRIS: 2 600 SEK INKL MOMS

ÖVRIGA DESIGNTJÄNSTER

PRIS: ENLIGT OFFERT
Close Menu