våra tjänster

PAKET 1

GARDEN EXPRESS*

Garden Express passar dig som själv gillar att vara involverad i den kreativa processen och inte har någonting emot att det kan vara litet stökigt och väldigt intensivt under dagen, med oss i din trädgård. Det passar även dig som vill få en anpassad trädgårdsdesign på kort tid, då en ganska stor del av processen komprimeras med den här tjänsten. Är du intresserad av våra tjänster men bor längre bort kan det vara ett utmärkt sätt att spara på onödigt resande.

Detta ingår i Garden express:

— Två trädgårdsarkitekter hos dig hela dagen
— Gestaltningsförslag – skissartad illustrationsplan
— Växter och material – förteckning
— Idékollage
— Innan vi går har vi en genomgång av gestaltningsförslaget

PRIS: 14 900 KR INKL MOMS*

* Priset gäller för trädgårdar upp till ca 1200 kvm och utan betydande höjdskillnader. Om din trädgård är mycket större eller mindre eller väldigt kuperad, kontakta oss gärna så hittar vi ett upplägg som passar dig.

PAKET 2

GRÖNT ÄR SKÖNT

Grönt är skönt passar dig som vill ta ett steg i taget. Du vill ha hjälp med trädgårdens struktur och hur markytan ska disponeras, men har själv kunskap eller vill vänta med att gå vidare med växt- och materialval.

Detta ingår i Grönt är skönt:

— Genomgång av behov och önskemål (på plats i din trägård)
— Gestaltningsförslag – enkel idéskiss
— Växter och material – stommen
— Genomgång av gestaltningsförslag

PRIS: FRÅN 7 000 KR INKL MOMS

PAKET 3

GRÖNARE ÄR SKÖNARE

Passar när du (utöver tjänsterna som täcks av ”Grönt är skönt-paketet”) vill ha hjälp med strukturen och hur du kan bygga ”rum” i trädgården och med att hitta en röd tråd/tema som ger en estetiskt tilltalande helhet. Du vill få förslag på växter och material men vill komponera rabatterna och bestämma detaljerna själv.

Detta ingår i Grönare är skönare:

— Genomgång av behov och önskemål (på plats i din trägård)
— Gestaltningsförslag – illustrationsplan
— Växter och material – förteckning
— Idékollage
— Genomgång av gestaltningsförslag

PRIS: FRÅN 12 000 KR INKL MOMS

PAKET 4

GRÖNAST ÄR SKÖNAST

Grönast är skönast passar dig som vill göra det enkelt för dig. En komplett trädgårdsdesign där alla detaljer är inritade. Dokumenten kan sedan användas som underlag för anläggning-/konstruktions-offert och växtinköp oavsett om du väljer att anlita någon eller att utföra jobbet själv.

 

Detta ingår i Grönast är skönast:

 

— Genomgång av behov och önskemål (på plats i din trädgård)
— Gestaltningsförslag – illustrationsplan
— Planteringsplan med växtantal och placering
— Växter och material – detaljerad förteckning
— Idékollage
— Genomgång av gestaltningsförslag

 

PRIS: FRÅN 18 000 KR INKL MOMS

TRÄDGÅRDSRÅDGIVNING

Osäker på paket? Det går självklart att enbart beställa ett hembesök d.v.s. trädgårdsrådgivning i din trädgård. Kostnaden för hembesöket dras bort från paketpriset om du sedan väljer att gå vidare med något av våra paket. Trädgårdsrådgivning kan också vara ett utmärkt val om du endast önskar litet tips och råd om en mindre del av din trädgård, eller önskar allmän inspiration. Vi ses då i din trädgård och går igenom dina frågeställningar/problemområden under ett par timmar. Du håller i pennan.

PRIS: 2 600 SEK INKL MOMS
Close Menu