Vi jobbar tillsammans för att kunna erbjuda dig en djup och mångsidig kompetens med stor erfarenhet och ett brett kontaktnät.


Vi värnar om biologisk mångfald, resurssmarta lösningar och en gynnsam miljö för stora och små, både människor och djur.

Stina Englund

Uppsala

Stina hjälper dig med allt ifrån rådgivning och trädgårdsskötsel till formgivning med växtförslag för hela eller delar av trädgården. Stinas unika känsla för växter och vad de kräver gör att du kan känna dig säker på att få en spännande och intressant trädgård som du klarar av att sköta utan knepigheter. Estetiskt, funktionellt och hållbart är hennes tre ledord. Stina bor i Uppsala och driver företaget Stinas Trädgårdshjälp.

e-post: info@stinastradgardshjalp.se

telefon: 076 - 11 48356

hemsida: www.stinastradgardshjalp.se

Nicky English

Stockholm

Nicky vill rädda världen med sina trädgårdsdesigntjänster. Att hjälpa biologisk mångfald och skapa din drömträdgård kan gå hand i hand, tänker hon. Nicky tipsar gärna även om fleråriga ätbara växter (sådana som gör att du kan skörda ätbart utan att plantera nytt varje år) - en extra källa till njutning och näring i din trädgård. Nicky bor i Vaxholm och driver företaget Grubby Gardens. Hon är verksam i hela Stockholmsområdet.

e-post: nicky@grubbygardens.se

telefon: 070 - 966 30 53

hemsida: www.grubbygardens.se

Katarina Wahlman

Hagbarth - Uppsala

Katarina vill hjälpa dig att skapa den gröna plats där samtal och stillhet, lek, lust och kreativitet ges utrymme. Låt naturens färger, former och fägring skapa rum och blickfång året om. Katarina hjälper dig att tänka om, tänka nytt, återbruka och bevara, oavsett om du har en balkong, en nyanlagd tomt eller en igenvuxen rabatt. Katarina bor i Uppsala och driver företaget Trädgård och Miljö.

e-post: info@tradgardochmiljo.se

telefon: 073 - 056 78 69

hemsida: www.tradgardochmiljo.se