Vi är lyhörda, kreativa och partnersmarta gröna inspiratörer.

Att vi jobbar tillsammans är en trygghet för dig som kund och en styrka för oss.

Garden Creators ledord genomsyrar alla våra uppdrag oavsett vem du vänder dig till.

Stina Englund

Uppsala

Stina hjälper dig med allt ifrån rådgivning och trädgårdsskötsel till formgivning med växtförslag för hela eller delar av trädgården. Stinas unika känsla för växter och vad de kräver gör att du kan känna dig säker på att få en spännande och intressant trädgård som du klarar av att sköta utan knepigheter. Estetiskt, funktionellt och hållbart är hennes tre ledord. Stina bor i Uppsala och driver företaget Stinas Trädgårdshjälp.

e-post: info@stinastradgardshjalp.se

telefon: 076 - 11 48356

hemsida: www.stinastradgardshjalp.se

Karin Olovsson

Sigtuna

Digitala trädgårdsritningar i sketchup är Karins specialitet. Att visualisera sin trädgård i 3D är ett bra hjälpmedel för den som ska bygga altan, en pergola eller kanske förstå hur träden skuggar pooldäcket under sommaren. Karin har precis som alla Garden Creators utbildat sig på Trädgårdsakademin. Karin bor mitt emellan Märsta och Sigtuna och driver företaget Trift Projekt AB.

e-post: karin@triftprojekt.se

telefon: 072 - 723 04 00

hemsida: www.triftprojekt.se

Nicky English

Stockholm

Nicky vill rädda världen med sina trädgårdsdesigntjänster. Att hjälpa biologisk mångfald och skapa din drömträdgård kan gå hand i hand, tänker hon. Nicky tipsar gärna även om fleråriga ätbara växter (sådana som gör att du kan skörda ätbart utan att plantera nytt varje år) - en extra källa till njutning och näring i din trädgård. Nicky bor i Vaxholm och driver företaget Grubby Gardens. Hon är verksam i hela Stockholmsområdet.

e-post: nicky@grubbygardens.se

telefon: 070 - 966 30 53

hemsida: www.grubbygardens.se

Eva Ekestern

Uppsala

Estetiska och kreativa trädgårdar som är vackra året om är Evas signum. Med kundlyhördhet och känsla för färg och form designar Eva unika utemiljöer som speglar din personlighet och som blir en förlängning av ditt hem. Som biolog och byggnadsvårdare är hållbarhet, mångfald och återbruk även centrala delar i hennes formgivningsarbete. Eva driver företaget Ekestern & Co AB från Uppsala och är verksam i hela Mälardalen.

e-post: info@ekestern.se

telefon: 070 - 249 25 00

hemsida: www.ekestern.se

Katarina Wahlman

Hagbarth - Uppsala

Katarina vill hjälpa dig att skapa den gröna plats där samtal och stillhet, lek, lust och kreativitet ges utrymme. Låt naturens färger, former och fägring skapa rum och blickfång året om. Katarina hjälper dig att tänka om, tänka nytt, återbruka och bevara, oavsett om du har en balkong, en nyanlagd tomt eller en igenvuxen rabatt. Katarina bor i Uppsala och driver företaget Trädgård och Miljö.

e-post: info@tradgardochmiljo.se

telefon: 073 - 056 78 69

hemsida: www.tradgardochmiljo.se

Camilla Carling

Stockholm

Det som är viktigt för Camilla är att med omsorg och en kärleksfull hand anpassa estetik och behov till den unika kunden. Hon är lyhörd och har ett öga för färg och form. Camilla bor i Österåker och driver företaget Gardens by Carling. Hon tar uppdrag i Stockholm men även ute i landet om det finns behov.

e-post: info@gardensbycarling.se

telefon: 070 - 279 95 89

hemsida: www.gardensbycarling.se

Den här hemsidan använder cookies. Genom att klicka på "Acceptera" godkänner du vår användning av cookies.

Acceptera